Om selskapet

bewifabrikk
RUA_2642
 • Hvem er vi?

  BEWi ble opprettet i 1980 som en liten familiebedrift på Frøya, ytterst ute i havgapet ved Trondheimsfjordens utløp. Brødrene Svenn og Geir Bekken ville begynne å produsere fiskekasser, og startet firmaet sammen med Gustav Witzøe.

  Nå har tre ansatte blitt til over 100, og vi har vokst langt utover Frøyas skjærgård. I dag er BEWi et nordeuropeisk konsern med en omsetning på ca. 600 millioner kroner (2015), og Svenn Bekken har tatt over eierskapet. Vi har fabrikker og kontorer over hele Skandinavia, men hovedkontoret ligger fremdeles hjemme på Frøya.

  Din totalleverandør av emballasje

  BEWi er en totalleverandør innen
  • - næringsmiddelemballasje
  • - teknisk emballasje
  • - byggesystemer
  •  
  Bruker du oss som totalleverandør, får du alt på ett sted. Det er effektivt og kostnadsbesparende for deg, og du slipper å forholde deg til flere produsenter. På den måten kan du heller bruke mer av tiden din på egen kjernevirksomhet.

  Kunden i fokus og kvaliteten i høysetet

  Hos oss i BEWi har vi fire kjerneverdier. De har blitt til opp gjennom bedriftens historie, og er ryggraden i bedriften vår og rettersnorer for oss i det daglige arbeidet.

  Ansvarlighet: Vi tar ansvar for hverandre, arbeidsoppgavene våre og for både lokalsamfunn og storsamfunn.
  Stolthet: Vi er stolte av BEWi, oppgavene vi utfører og av å være i forkant.
  Stabilitet: Vi skal være en stabil og sikker samarbeidspartner, og utøve en langsiktig og strategisk tankegang. Vi skal lage en stabil arbeidsplass, og være forutsigbare og respektfulle overfor hverandre og kundene våre.
  Kvalitet: Vi skal gjenkjennes på kvalitet, og være nøyaktige også på detaljnivå.
Oppdatert