Innovasjon

bewi box
Emballasje er så mye mer enn produktbeskyttelse. En god emballasje kan redusere kostnadene dine, effektivisere logistikken, og hjelpe deg med å markedsføre produktet ditt. Den vil også øke verdien på produktet ditt. For oss betyr det at vi ser på emballasje i et helhetsperspektiv der både primær- og sekundærløsninger integreres.


Skreddersydde løsninger

Når vi utvikler nye emballasjetyper, tenker vi nemlig ikke bare på emballasje som noe et produkt pakkes inn i.

Vi ser en tydelig trend mot økt fokus på design, konstruksjon, holdbarhet, miljøvennlighet og «intelligente løsninger», og spør: Hvordan kan emballasjeløsninger bidra til økt konkurransekraft, optimalisering og vekst for din virksomhet?

Sammen med deg finner vi svar på spørsmålene, slik at vi kan skreddersy løsninger etter dine behov. Slik får du emballasje som gir både optimal produktbeskyttelse og effektiv logistikk. Det gjør at du som kunde sparer både tid og kostnader, og at vi sammen sparer miljøet for unødvendige utslipp.

I BEWi har vi en egen utviklingsavdeling, og vi samarbeider med ledende forskningsinstitusjoner for å lage enda bedre produkter for kundene våre. Vi holder oss oppdatert på de siste trendene, og på krav fra myndigheter og kunder. Slik skaper vi fremtidens emballasjeløsninger.

En drivkraft innen norsk EPS-industri

BEWi er en viktig drivkraft for innovasjon og utvikling innen norsk EPS-industri. Vi har utviklet EPS Box i samarbeid med Vartdal Plast og Inventas.

EPS Box er en ny type emballasje, spesielt utviklet for å oppbevare og frakte fisk. Den er laget av mindre materiale, har lavere vekt og er lettere å stable enn lignende typer bokser.

Det gir EPS Box flere fordeler:
Miljø: Lavere utslipp ved produksjon og transport, og dermed et mindre karbonfotavtrykk.
Kostnad: Billigere for deg å kjøpe inn, transportere og lagre.
Merkevarebygging: Større tekstflate og penere emballasje som tåler å stå nærmere forbrukeren.

Og sist, men ikke minst: Den holder fisken fersk lenger.

Med EPS Box vant vi Miljøprisen og ble nominert til prisen Merket for god design fra Norsk design- og arkitektursenter (DOGA) i 2011.

 
Oppdatert