God innsats i årets Sponsorcup

Seier i 3 av 5 spilte kamper!
Publisert
Fredag deltok BEWi i årets Sponsorcup i regì Hitra Fotballklubb i Hitra Idrettspark.

På forhånd var vår nokså beskjedne "pressemelding " til de øvrige deltakerne:

"Vi i Bewi er en sammenspilt gjeng, etter flere kvarter sammen på banen, og vi har ambisjonene klare; her skal hitterværingene feies av banen i kjent stil. Vi kommer inn som en outsider, nokså likt med Leicester og vi vet hvordan det gikk.
Bøtta skal hjem til "rætt sia", one way or another og vi skal gi de andre lagene kamp til døra!

Laget er forøvrig en salig blanding av profesjonelle isopormakere fra Litauen, en hardtsparkende møring med det klingende etternavnet Riise, noen eksperter på Excel og Visma samt noen lokale innslag som har flotte fotballkarrierer å se langt tilbake på.

Dette har vi trua på blir en flott kveld fylt av flomlys og entusiasme og vi krysser fingrer og tær på at vi kommer unna dette uten skader slik at vi kan sikre at laksen har et sted å bo, også på mandag.
PS; Vi gir bort en hjertestarter til laget som slår oss! "

I alt 140 spillere fordelt på 12 lag deltok. 31 kamper ble spilt og godt humør og god stemning med en sunn porsjon konkurranseinstinkt var kjennetegnet gjennom fredagens arrangement.

BEWi kjempet seg gjennom og endte tilslutt med 3 seire av 5 spilte kamper. Bøtta ble ikke med hjem, men allikevel; Godt jobba!

BEWi takker for deltakelsen i en godt arrangert cup, og Vi gratulerer vinneren av årets Sponsorcup 2016,
Eide Lyd /Jodd AS med både pokal og ny hjertestarter!

 - BEWi 

Sponsor cup
Foto: Hitra Fotballklubb

Oppdatert