Næringsmiddelemballasje

RUA_1253
BEWi produserer et betydelig antall produkter til næringsmiddelindustrien. Produktene våre er godkjente i henhold til krav fra Emballasjekonvensjonen.

Næringsmiddelemballasje av EPS

Vi leverer næringsmiddelemballasje av EPS langs norskekysten fra Midt-Norge og nordover. Bruk av EPS til thermotransport av sjømat har mange fordeler. Emballasjen er solid og isolerer svært godt, den har lav vekt og koster lite. Vi bruker dessuten mindre energi i fremstillingsprosessen, noe som både gir miljøgevinst og rimeligere emballasje.

Næringsmiddelemballasje av plast

Vi produserer et bredt utvalg av både standardisert og skreddersydd emballasje av plast til Skandinavias ledende næringsmiddelprodusenter. Emballasjen tilfredsstiller alle krav til emballasje som skal i direkte kontakt med mat. Utvalget inkluderer alt fra fiskeriprodukter, til IML-produksjon (In Mould Labeling), spann, dunker og transportkasser.

Øvrig næringsmiddelemballasje

Vi har produkter innen film og folie, vacuumposer, kokeposer, tarmer og nett, skåler, aluminiumskåler, papp og kartong, og eggekartong. Her jobber vi tett med kunden for å finne fremtidsrettede emballasjeløsninger. Her kan vi også bistå med helhetlige løsninger som omfatter maskiner og etiketter.
Oppdatert